I forbindelse med 5. utgave av Matfestivalen Brød & Cirkus skal Felloni Spekehus holde et lite intimt kurs om Guanciale og hvordan den kan tilbredes i noen tradisjonelle retter. Guanciale lages av svinekjaker og har vært sentrum i de romerske mattradisjonene gjennom århundrer. Kurset skal holdes på Nes Kulturhus i Årnes og varer 2-3 timer. Det er et begrenset antall billetter til salgs gjennom Nes Kulturhuset hjemmesider. Linken finner du her

Om kurset:
 Det som gjennomgås i kurset: 

  • Hva Guanciale er og dens historie
  •  Kort om hvordan guanciale lages
  • Guanciale i italiensk matlaging
  • Vi lager 2-3 retter med Guanciale

Hva deltakerne kan forvente å lære:

  • Bli kjent med en av Romas mest tradisjonelle produkter
  • Få kunnskap om tilberedelse av flere retter, blant annet en god "pasta carbonara" 

Alle deltagerne vil få med seg én pakke med Guanciale fra Felloni Spekehus

 

fotografen Alexander Qvale Gilje

fotografen Alexander Qvale Gilje