I forbindelse med 5. utgave av Matfestivalen Brød & Cirkus skal Felloni Spekehus holde et lite intimt kurs om Guanciale og hvordan den kan tilbredes i noen tradisjonelle retter. Guanciale lages av svinekjaker og har vært sentrum i de romerske mattradisjonene gjennom århundrer. Kurset skal holdes på Nes Kulturhus i Årnes og varer 2-3 timer. Det er et begrenset antall billetter til salgs gjennom Nes Kulturhuset hjemmesider. Linken finner du her
Om kurset:
Det som gjennomgås i kurset:
- Hva Guanciale er og dens historie
- Kort om hvordan guanciale lages
- Guanciale i italiensk matlaging
- Vi lager 2-3 retter med Guanciale
Hva deltakerne kan forvente å lære:
- Bli kjent med en av Romas mest tradisjonelle produkter
- Få kunnskap om tilberedelse av flere retter, blant annet en god "pasta carbonara"
Alle deltagerne vil få med seg én pakke med Guanciale fra Felloni Spekehus